Løb og Motion

Velkommen til Løb & Motion

Holdoversigt | sæson 2023/2024

Mandag:

19.00: Træning i løbeklubben

Torsdag:

18.30: Løb

Lørdag:

09.00 – 10.30: Familiesvømning | Hele svømmehallen 

Prisen er kun 350kr pr. husstand hvis blot én person er tilmeldt et andet hold

Løbeklub

Vinderup løbeklub er en social klub, der lægger stor vægt på fællesskab og motion. Der er plads til alle, så er du interesseret i at lære at løbe og aldrig har løbet før, eller har du blot lyst til at forbedre dit løb og din kondition sammen med andre, så er vi det rette valg.

Vinderup løbeklub har trænere der vil støtte, motivere og inspirere dig, så du når netop dine mål. Vi har hold for både nybegyndere, lettrænede og trænede.

Vi træner mandage kl.19.00 og torsdage kl.18.30 og mødes foran Vinderup Hallerne. Har du lyst til at komme og få en snak med os og høre mere, så kom endelig forbi, og har du allerede mod på en tur med os, så møder du blot op en af ovenstående tidspunkter. Du er velkommen til at tage direkte kontakt udvalgsmedlemmerne. Vi glæder os meget til at løbe med dig.

Gåhold:

Hvis du har lyst til at gå, men af en eller anden årsag ikke kommer afsted selv, så er gåholdet sikkert noget for dig. Der venter et godt gåfællesskab, hvor du har mulighed for at få pulsen en smule op mens snakken går med andre medlemmer.
Du kan helt gratis prøve et par gange om det er noget for dig. Vi har lige nu et hold hvor de går ca. 5 km på 1 time. Men vi vil gerne starte et eller flere hold op på andre distancer, hvis der er interesse.

Du møder bare op i godt gåfodtøj og tøj efter vejret ved Hallen torsdag kl. 18.30 og mandag kl. 19.00.
En gåtur giver rigtig meget godt til kroppen. Det forebygger og bekæmper blandt andet: hjertekar sygdomme, diabetes 2, knogleskørhed, overvægt, stress og meget mere.
På en gåtur forbrænder du næsten ligeså mange kalorier som på en løbetur.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilmeld jer Løb & Motion
– Vi glæder os til at se dig/jer

Løbehold

Vi forsøger at lave en alsidig træning og inddele de fremmødte i forskellige løbehold efter niveau. Nogle gange løber vi fællesløb, hvor vi løber alle sammen i én stor gruppe.
Under vores træning vil der indimellem blive indbygget træningssekvenser som styrkeøvelser, intervaller, bakketræning m.v.

Vi tilbyder hold for nybegynder, som vi kalder “Fra sofa til 5 km.” Disse hold starter op to gang om året *marts måned med afslutning inden sommerferien *august måned med afslutning inden jul.  Hvis der er interesse for det, kan vi også tilbyde hold, hvor der trænes længere distancer som f.eks. halvmarathon

Link til løbeprogram

Link

Vores mission

Vinderup Løb og Motion har til formål at fremme glæden ved løb gennem en alsidig træning og socialt samvær.

Løbeudvalget

Randi Buchhave Pedersen

Randi Buchhave Pedersen

Formand/Træner

Anders Knudsen

Anders Knudsen

Udvalgsmedlem/Træner

Lau Sørensen

Udvalgsmedlem

Majbrit Drejer Andersen

Udvalgsmedlem