Graduering og bæltegrader

Graduering og bæltegrader

Alle nybegyndere starter med hvidt bælte. 1 – 2 gange i sæsonen afholdes der graduering. En graduering er en prøve, hvor man skal vise nogle af de ting, som man har lært siden start eller siden sidste graduering.

Ved hver graduering skal der betales et graduerings gebyr på 50 kr. for kyu grader. Beløbet dækker udstedelse af et graduerings-certifikat påtrykt elevens navn, og hvilken grad man har opnået. Beløbet for graduering betales umiddelbart før gradueringen starter. Det er udelukkende chefinstruktøren og holdets instruktør der bestemmer, hvem der er klar til en evt. graduering og hvilken grad den enkelte elev tildeles. Dvs. at, det ikke er sikkert at alle skal til en graduering når der afholdes graduering. Den enkelte elev skal være klar til det, både rent teknisk, fysisk og mentalt.

Opnår man en grad, hvor man skal have snipper på sit bælte udleveres disse snipper gratis. Skal man derimod have et nyt bælte af en eller anden farve kan et bæltet evt. bestilles ved instruktøren for 75 kr.

Goju-Ryu Bujutsukan Danmark Bæltefarver/grader

Download bæltegrader som .pdf

Børn under 10 år
VG Karate´s Tigerhold

Børn 10 – 15 år
VG Karate´s Juniorhold

Kvinder og mænd over 16 år:
VG Karate´s Voksenhold